Υπηρεσίες

Clinical Pilates

Εναρμόνισε το σώμα με το μυαλό σου! / Η επιτομή του «νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Βασισμένο στις αρχές του παραδοσιακού pilates, το θεραπευτικό ή “clinical” pilates έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη θεραπευτική άσκηση, στοχεύοντας στην ανακούφιση των πόνων που σχετίζονται με τον αυχένα, τη σπονδυλική στήλη, με τραυματισμούς και αθλητικές κακώσεις. Έχετε λοιπόν δοκιμάσει τις παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης χωρίς αποτέλεσμα; Ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε μια εναλλακτική και εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση, που θέτει εσάς και τις ανάγκες σας στο επίκεντρο και διαμορφώνεται γύρω από αυτές.
Ο θεραπευτής σου και εσύ!
Κατόπιν μιας πλήρους ανάλυσης της φυσιολογίας σας, καταγραφή παθολογίας και παρατήρησης της στάσης του σώματός σας, η εξειδικευμένη θεραπεύτρια και γυμνάστρια του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ σχεδιάζει για σας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα ταιριάζει στο επίπεδο και τις ικανότητές σας, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού ή επιδείνωσης παλαιότερων προβλημάτων.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα εκγύμνασης στοχεύει σε:

Ευθυγράμμιση
Μαθαίνω να ευθυγραμμίζω τη σπονδυλική μου στήλη, να απελευθερώνω χώρο ανάμεσα στους σπονδύλους μου και να μακραίνω τον κορμό μου.

Αναπνοή
Μαθαίνω να αναπνέω σωστά, να βαθαίνω την αναπνοή και την εκπνοή μου και απολαμβάνω την ηρεμία που αυτή προσφέρει.

Συγκέντρωση
Μαθαίνω να είμαι παρών στη στιγμή, να διαβάζω τις ανάγκες του σώματός μου και να επιλέγω τις κινήσεις εκείνες που θα μου επιτρέπουν να εξοικονομώ ενέργεια.

Σταθερότητα
Μαθαίνω να ορίζω εγώ τους μύες μου, να ελέγχω με ακρίβεια τη ροή της κίνησης μου και να ανακουφίζομαι από τον πόνο.

Κινηθείτε με άνεση, ασφάλεια και ελευθερία!

Ο άριστος και παγκοσμίως αναγνωρισμένος εξοπλισμός που διαθέτει το «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ», από την αμερικάνικη εταιρεία BASI SYSTEM  (REFORMER, CADILLAC , CHAIR, BARREL), αποτελεί βασική συνιστώσα ενός ασφαλούς συστήματος Clinical Pilates. Ειδικά κρεβάτια με μια σειρά από ελατήρια, ιμάντες και τροχαλίες, αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε στο εξατομικευμένο ασκησιολόγιο σας και κάπως έτσι.. βλέπετε το σώμα σας στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση!

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU