Υπηρεσίες

Ρομποτική Αποκατάσταση

Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, έχει ανοίξει ευκαιρίες για την ανάπτυξη ρομποτικών συστημάτων που έχουν τη δυνατότητα να μας συστήσουν νέες μεθόδους αποκατάστασης.

Στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ λειτουργεί ειδικό τμήμα Ρομποτικής με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν άριστα και γρήγορα αποτελέσματα αποθεραπείας και αποκατάστασης ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, καλύπτοντας όλο το φάσμα των θεραπειών, από τα κάτω και άνω άκρα μέχρι και τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.

Η επανάσταση στο χώρο της Αποκατάστασης!

Τα συστήματα Ρομποτικής Αποκατάστασης σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο θεραπευτικό προσωπικό του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ σου δίνουν θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, βοηθώντας στη μείωση του απαιτούμενου χρόνου αποθεραπείας και κατά συνέπεια του κόστους θεραπείας.

Η Ρομποτική τεχνολογία επιτρέπει την ποσοτικοποίηση της ποιότητας και της ποσότητας των πολυαισθητικών ερεθισμάτων, τη μέτρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας και συνεπώς τη συνεχή βελτίωση σου κατά τη διάρκεια του προγράμματος που παρακολουθείς (χρόνοι, κινήσεις, συντονισμός και βελτίωση της αντοχής).

Έξυπνη, πρωτοποριακή, διαδραστική Αποκατάσταση; Η Ρομποτική είναι η απάντηση!

G-eo System

Το πιο εξελιγμένο σύστημα Επανεκπαίδευσης κάτω άκρων και ο πιο ευέλικτος εκπαιδευτής ρομποτικής στον κόσμο.

Εξασφαλίζει πολλές, διαφορετικές επιλογές θεραπείας για ορθοπεδικές και νευρολογικές παθήσεις όπως η βάδιση, η προσομοίωση σκαλοπατιών αναρρίχησης καθώς και η εναλλαγή μεταξύ παθητικής- ενεργητικής υποβοήθησης, τα οποία μπορούν να μεγιστοποιήσουν την ποιότητα της συνολικής αποκατάστασης του κάθε θεραπευόμενου. Οι δημοσιεύσεις δείχνουν ότι άτομα που λαμβάνουν θεραπευτική αγωγή με το G-EO SYSTEM έχουν ένα σημαντικά υψηλότερο ποσοστό ανεξάρτητης βάδισης και είναι πιθανότερο να επιτύχουν μεγαλύτερη ικανότητα βάδισης σε σύγκριση με άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Armotion

Μια πρωτοποριακή λύση στη θεραπεία της σοβαρής και μέτριας νευρομυικής δυσλειτουργίας των άνω άκρων.

Μεγιστοποιεί την ικανότητα σου να αναλαμβάνεις προσωπική αυτο-φροντίδα και οικιακά καθήκοντα, ανασυγκροτώντας τη λειτουργική σου ικανότητα και τις απαιτούμενες δεξιότητες για ανεξαρτησία στην καθημερινή ζωή.

Απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν ελλείμματα στο εύρος της τροχιάς κίνησης, στις αρθρώσεις του άνω άκρου και μυϊκή αδυναμία στις μυϊκές του ομάδες με σκοπό τη μέγιστη λειτουργική αποκατάσταση.

Hunova

“Πολυεργαλείο” για την αξιολόγηση της αισθητικοκινητικής λειτουργίας των κάτω άκρων και του κορμού.

Πρόκειται για συσκευή υψηλής τεχνολογίας παγκοσμίως που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση ποδοκνημικής, γόνατος, ισχίου και οσφυϊκής περιοχής της σπονδυλικής στήλης, τη λειτουργική επανεκπαίδευση μετά από εγκεφαλικό, τη θεραπεία εκφυλιστικών ασθενειών του κεντρικού νευρικού συστήματος και βλάβες του περιφερικού νευρικού συστήματος, την παροχή ασκήσεων ορθοστατικού ελέγχου, ισορροπία, σταθερότητα πυρήνα και ιδιοδεκτικότητα και την πρόληψη και την αξιολόγηση κινδύνου πτώσεων σε ηλικιωμένους.

Εξωσκελετός «FREE Walk»

Είναι σχεδιασμένος για άτομα με αδυναμία κάτω άκρων με μεγαλύτερο αποτέλεσμα και σημείο εφαρμογής σε άτομα με κακώσεις νωτιαίου μυελού. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν και να αφαιρούν τη συσκευή ανεξάρτητα. Πατώντας ένα κουμπί, ο χρήστης μπορεί εύκολα να καθίσει, να σταθεί και να περπατήσει. Με την αύξηση των δραστηριοτήτων στα άκρα, η ζωή είναι καλύτερη και υγιέστερη. Το ρομποτικό μιμείται σε μεγάλο βαθμό το φυσιολογικό κύκλο βάδισης.

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU