Γιατί να επιλέξετε το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ!

Μια τοποθεσία ιδανική για θεραπευτικούς σκοπούς

Το «Παλλάδιον» είναι ένα πρότυπο κέντρο ιατρικής αποκατάστασης και αποθεραπείας με ολιστική – ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο ζήτημα της ιατρικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τα παγκόσμια πρότυπα που θέλουν τις δομές υγείας μακριά από τα αστικά κέντρα, το «Παλλάδιον» προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια τοποθεσία ιδανική για θεραπευτικούς σκοπούς. Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου, συνολικής έκτασης 33 στρεμμάτων στην καρδιά της Πελοποννήσου, οι άριστες περιβαλλοντικές συνθήκες και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συμβάλλουν στην πορεία αποκατάστασης των ασθενών.

Image
0
συνολικής έκτασης

20+

Υπηρεσίες

1,5 ώρα

από την Αθήνα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Όταν ο στόχος είναι να ανακτήσετε την ικανότητα και την ανεξαρτησία που χάσατε λόγω τραυματισμού ή ασθένειας, η σωστή επιλογή ποιότητας της φροντίδας και της αποκατάστασης είναι καθοριστικής σημασίας.

Δεν είναι όλες οι δομές αποκατάστασης ίδιες. Υπάρχουν διαφορές στα επίπεδα εμπειρίας τους, στην ποιότητα της φροντίδας των ασθενών τους και στην πολυπλοκότητα των τεχνολογιών και των θεραπειών που χρησιμοποιούν. 

Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ χρησιμοποιεί προηγμένες θεραπείες από κορυφαίους ειδικούς. Κατατάσσεται στα καλύτερα κέντρα Αποκατάστασης της ανατολικής Ευρώπης και αναζητείται από ασθενείς από όλο τον κόσμο λόγω της αποδεδειγμένης ικανότητάς μας να επιτυγχάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή λειτουργική βελτίωση.

Μας εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα ονόματα του Ιατρικού Κλάδου και καταφέρνουμε να τιμάμε αυτήν την εμπιστοσύνη. 

Διαθέτουμε ειδικό τμήμα Ρομποτικής αποκατάστασης, τμήμα Νευροανάδρασης, τμήμα Εστιασμένης Υπερθερμίας και τμήμα Ολοσωματικής Υπερθερμίας.

Δεν έχουμε καταφύγει σε υπηρεσίες catering, αλλά ετοιμάζουμε γεύματα στην δική μας κουζίνα βασισμένα στη Μεσογειακή διατροφή και με τις οδηγίες του κλινικού διατροφολόγου του κέντρου μας. 

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Πελοποννήσου, μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα, 2,5 ώρες από την Πάτρα και 50 λεπτά από την Καλαμάτα.

Βρισκόμαστε σε απόσταση 5’ από το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Διαθέτουμε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς συνοδών από την Αθήνα μια φορά την εβδομάδα.

Συνεργαζόμαστε πέραν του ταμείου ΕΟΠΥΥ και με τα ταμεία ΕΥΔΑΠ και Τράπεζα της Ελλάδος.

Υποστηρίζουμε ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα όπως το ΙΤΕ.

Ακολουθούμε διεθνή πρωτόκολλα με καινοτόμες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Επενδύουμε σε ένα μοναδικό και υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από διεθνείς κατασκευαστές.

Εστιάζουμε στο καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, στο πιο σύντομο δυνατό χρονικό διάστημα.

Διαθέτουμε την πιο δυνατή ιατρική ομάδα, έτοιμη να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Έχουμε επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό, στελεχώνοντας το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, υποστηρίζοντας διαρκώς την περαιτέρω εκπαίδευσή του.

Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, σε προσιτή τιμή.

Οι κτιριακές μας εγκαταστάσεις είναι άνετες και λειτουργικές, συγκρινόμενες μόνο με αντίστοιχες μεγάλες νοσοκομειακές δομές του εξωτερικού.

Γνωρίζετε εξαρχής το κόστος αποκατάστασης στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Δίνουμε την ευκαιρία στο θεραπευόμενο να έρθει σε ένα χώρο μοναδικής φυσικής ομορφιάς και στην οικογένειά του να συνεχίσει την καθημερινότητά της με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση.

Μετά την έξοδο σας από το Παλλάδιον, εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα σας και να σας προτείνουμε τρόπους να επιλύσετε οποιαδήποτε δυσκολία σας παρουσιαστεί.

Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU