Υπηρεσίες

Βελονισμός

Image

Μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος!

Ο Βελονισμός, μια από τις παλαιότερες θεραπευτικές μεθόδους παγκοσμίως, στοχεύει στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας μέσω ενεργοποίησης ειδικών σημείων του σώματος με βελόνες.
Για εσάς που θέλετε να απαλλαγείτε από χρόνιους πόνους, ημικρανίες, αλλεργίες, άγχος και κατάθλιψη, υπέρταση κ.α. ή επιθυμείτε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να κερδίσει ξανά τη δύναμη που χρειάζεται, ο βελονισμός είναι η λύση!

Ένα «σήμα» αρκεί για να ανταποκριθεί ο οργανισμός σας!

Ο εξειδικευμένος ιατρός του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εισχωρεί με στείρες, λεπτές, ανοξείδωτες βελόνες μίας χρήσης στο δέρμα του εξεταζόμενου, οι οποίες προκαλούν μια συγκεκριμένη επιλεγμένη δράση στον οργανισμό με στόχο τη ρύθμιση των λειτουργιών του προς την μέγιστη πιθανή ισορροπία όλου του οργανισμού – ψυχοδιανοητικά και σωματικά.
Στον Ωτοβελονισμό, ο ιατρός κολλάει μερικά εμπλαστράκια στο πτερύγιο ενός αυτιού, τα οποία παραμένουν κολλημένα εκεί για 5 ως 15 μέρες, και τα οποία τα διεγείρει ο ίδιος ο άνθρωπος που τα φοράει μερικές φορές μέσα στην ημέρα.
Μία συνεδρία, διαρκεί 15-30 λεπτά (από 1 έως 5 φορές την εβδομάδα) και αναλόγως το είδος του βελονισμού και τις ανάγκες του εξεταζόμενου, ίσως χρειάζονται 2 κύκλοι από 6-12 συνεδρίες ο κάθε κύκλος.

Image
Image

Αποτελεσματικότητα και Ασφάλεια!

Ο βελονισμός είναι ανώδυνος και μπορεί να εφαρμοσθεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Θεραπεύει τον οξύ ή χρόνιο πόνο και έχει μεγάλη διάρκεια δράσης. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και εξισορροπεί το ανοσοποιητικό και το ενδοκρινικό σύστημα. Τονώνει και αναζωογονεί γενικά τον οργανισμό και ως εκ τούτου βοηθά στη αντιμετώπιση διάφορων συμπτωμάτων  όπως αλλεργίες, άγχος και κατάθλιψη, οστεοαρθρίτιδα, αυπνία, ημικρανίες κ.α.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, ο ιατρός θα πραγματοποιήσει μια σειρά ερωτήσεων  σχετικά με τα τρέχοντα και παρελθόντα ιατρικά θέματα, προβλήματα ψυχικής υγείας, συνήθειες ύπνου, διατροφή και πέψη. Στη συνέχεια θα καθορίσει το είδος του βελονισμού που ταιριάζει εξατομικευμένα καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ισορροπημένη και αρμονική αίσθηση!

Ο καθένας ανταποκρίνεται και βιώνει το βελονισμό με διαφορετικό τρόπο. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται χαλαροί. Άλλοι αισθάνονται ενεργοποιημένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε. Κάποιοι βιώνουν μια βελτίωση αμέσως και για άλλους μπορεί να χρειαστούν λίγες συνεδρίες προτού παρατηρήσουν μια θετική αλλαγή. Η πιο κοινή απάντηση στον βελονισμό, ωστόσο, είναι πως οι άνθρωποι αισθάνονται χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. 
Μετά από τη συνεδρία θα αντιληφθείτε μείωση ή εξαφάνιση των πόνων, βελτίωση της ενέργειας, αυξημένο κίνητρο εργασίας με μεγαλύτερη δημιουργικότητα και καλύτερη συγκέντρωση - μνήμη, εξισορρόπηση στις διατροφικές σας συνήθειες, βελτίωση στον ύπνο κ.α.

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU