Το Κέντρο

Ιστορίες Δύναμης και πίστης

Ιστορίες δύναμης και πίστης

Δημήτρης Κ.

"Έχασα 35 κιλά σε 3,5 μηνές. Ήταν καλύτερα από ότι περίμενα"

Αντώνης Χ.

"Ήμουν τυχερός που ήρθα στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και πάω σπίτι μου καλά!"

Ιωάννης Τ.

"Από τις καλύτερες σχέσεις που μπορείτε να έχετε"

Αναστασία Κ.

"Πίστευα δε θα γίνω καλά, αλλά με τις μέρες τα κατάφερα"

Θοδωρής Μπ.

"Νιώθω τον εαυτό μου τυχερό που βρέθηκα στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ"

Ο Κων/νος Κολιόπουλος (Α.Ε.Κ. Τρίπολης)

Μας μιλά για την εμπειρία του στο "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ".

Ιωάννης Σ.

"Οι 2 μήνες που έμεινα ήταν λίγοι για τη δουλειά που κάναμε"

Κώστας Κ.

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα"

Καμίλ Σ.

"Είμαι πλέον ανεξάρτητος!"

Βασίλης Δ.

"Το άγχος που με κυρίευε, έχει εξαφανιστεί"

Στέργιος Κ.

"Με βοήθησαν όλοι σωματικά και ψυχολογικά!"

Γιώργος Π.

"Φεύγεις σαν φίλος από το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Κερδίζουν όλοι την εμπιστοσύνη σου."

Κυριακούλα Ζ.

"Μου έδωσαν δύναμη να αντέξω και να σηκωθώ στα πόδια μου ξανά!"

Κονδυλία Π.

"Χάρη σε εσάς περπάτησα ξανά!"

Κων/να Ρ.

"Βρήκα μεγάλη βοήθεια στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Είδα τεράστια διαφορά"

Παρασκευή Ρ.

"Ένιωσα σωματικά και ψυχικά πάρα πολύ ανεβασμένη!"

Η προσφορά του κέντρου «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στους ασθενείς και τους οικείους τους είναι πολύτιμη και ουσιαστική. Μας βοηθήσατε πολύ και σας ευχαριστούμε. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με τον ίδιο άψογο τρόπο και να παίρνετε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζετε. Εύχομαι στο προσωπικό και στους γιατρούς ότι καλύτερο.

Με αυτά τα λίγα λόγια θέλω να πω μπράβο – συγχαρητήρια σε αυτούς που σκέφτηκαν και κατασκεύασαν ένα τέτοιο κέντρο, το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους ανθρώπους που εργάζονται στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και κάνουν τα πάντα για τους ασθενείς – μερικές φορές πιο πολλά και από αυτά που τους υποχρεώνει η εργασιακή τους σχέση. Ευχαριστούμε το επιστημονικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό για ότι έκαναν για την κυρία Σταυρούλα Κόνιαρη.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από όλο το προσωπικό. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και τη συμπαράσταση που μου δώσατε απλόχερα. Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι ένα στολίδι για την περιοχή και εύχομαι να συνεχίσει το όμορφο έργο του..

Θερμά συγχαρητήρια στους φυσικοθεραπευτές αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό για τη καλή τους διάθεση, την προθυμία και την ανθρωπιά που δείχνουν.

Εντελώς τυχαία σας γνωρίσαμε και μας βοηθήσατε σε μία δύσκολή στιγμή της ζωής μας. Σας ευχαριστούμε για την ανθρωπιά σας και για τις ιατρικές υπηρεσίες που μας προσφέρατε. Καλή συνέχεια στο μεγάλο έργο σας.

Ένα ευχαριστώ θεωρώ είναι πολύ λίγο!!! Την πρώτη ημέρα που ήρθα στο κέντρο βρισκόμουν σε κατάσταση πανικού και τρέλας. Ευτυχώς με ηρέμησαν τα όμορφα κορίτσια (η μία καλύτερη από την άλλη). Όλοι στο κέντρο ανέλαβαν το περιστατικό που συνόδευα με μεγάλο ενδιαφέρον και φροντίδα. Η περιποίηση που παρείχαν στην κα Γκόλφω ήταν άψογη και τέλεια. Μετά από 45 μέρες όλα πήγαν καλά. Η κα Γκόλφω έφυγε περπατώντας και εγώ χαμογελώντας. Μπράβο σε αυτούς που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο κέντρο στην πόλη μας που θα βοηθάει πολλούς ανθρώπους σε δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστώ!

Προσφέρατε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο αγαπημένο μου πρόσωπο, την μητέρα μου σε μία από τις δύσκολες μέρες της ζωής της. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο. Να είστε καλά και να προσφέρετε τα μέγιστα σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό το καταπληκτικό κέντρο αποκατάστασης που δημιουργήσατε στην Τρίπολη και τη πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρετε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την κα Καρνιαδάκη και την οικογένεια Χατζημανωλάκη. Πολλά μπράβο σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου για τον επαγγελματισμό, την αγάπη και την αφοσίωση που προσφέρουν απλόχερα σε όλους τους νοσηλευόμενους. Ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα αποκατάστασης με πολύ ευχάριστο περιβάλλον και πολύ καλό προσωπικό. Έφερα έναν άνθρωπο σε πολύ άσχημη κατάσταση και τον έβγαλα όρθιο. Σας ευχαριστώ για όλα.

Είμαι εντυπωσιασμένη με το κέντρο και ειδικά με το προσωπικό. Έχω έρθει από το εξωτερικό και η εξυπηρέτηση είναι ίδια με τα κέντρα της Αμερικής. Αγάπη προς τους ασθενείς… αυτό το είδα με τα μάτια μου. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους.

Ότι και αν γράψω θα είναι λίγο… σας ευχαριστώ για όλα. Όλο το προσωπικό είναι άψογα καταρτισμένο. Συγχαρητήρια!

Ευχαριστούμε για την υπέροχη διαμονή κατά την διάρκεια της αποθεραπείας μας. Το προσωπικό μας συμπεριφέρθηκε περισσότερο ως οικογένεια παρά ως εργαζόμενοι. Φιλιά πολλά!

Στην διάρκεια των 2 μηνών που νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου στο κέντρο σας, έχω να θυμάμαι την άψογη και υπέρ του δέοντος επαγγελματική συμπεριφορά σας!!! Θα ήθελα να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια και να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την προσπάθεια που καταβάλατε όλοι για την γρήγορη αποκατάσταση του πατέρα μου. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορά!

Αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις! Ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό. Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε περισσότερο.

Το κέντρο είναι άψογο και πολύ καθαρό και το προσωπικό τέλειο. Κατά βάθος στεναχωριέμαι που το αποχωρίζομαι. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για τη φροντίδα της μητέρας μας τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τη γραμματεία, το βοηθητικό προσωπικό καθώς και όλους τους εργαζόμενους που ευσυνείδητα μοχθούν για την αποκατάσταση των ασθενών. Ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους!

Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαριστούμε το προσωπικό και τους γιατρούς για τις άψογες υπηρεσίες που μας προσέφεραν. Καλή συνέχεια στο έργο που έχετε αναλάβει.

Σας ευχαριστούμε για ότι κάνατε για τη μητέρα μου! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας που είναι πολύ σπουδαίο. Όλοι οι συνεργάτες σας είναι εξαιρετικοί! Σας ευχαριστούμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την φροντίδα και την περιποίηση που παρείχατε όλο αυτόν τον καιρό στη μητέρα μας. Η πορεία της υγείας της βελτιώθηκε και εξελίσσεται συνεχώς προς το καλύτερο. Οι εντυπώσεις μας είναι άριστες. Εύγε στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύ καλή κατάρτισή τους και την βοήθεια προς όλους μας.

Εξαιρετικό Κέντρο Αποκατάστασης, ευρωπαϊκού επιπέδου… ευχαριστούμε για όλα!

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU