Υπηρεσίες

Υπερθερμία

Μοναδική Υπηρεσία!

Καινοτομία στην Υγεία!

Η Υπερθερμία αποτελεί μια μέθοδο για τη θεραπεία του καρκίνου. Η δράση της βασίζεται στην άμεση καταστροφή των επιβλαβών κυττάρων και στην αδυναμία πολλαπλασιασμού τους. Είναι μη τοξική και συχνά συνδυάζεται με ακτινοβολία και χημειοθεραπεία.
Κλινικά ορίζεται ως η ανύψωση της θερμοκρασίας, τοπικά σε εύρος 42ºC ως 45ºC ή συστηματικά σε όλο το σώμα σε εύρος 38ºC – 40,5ºC, χωρίς να προκαλεί σοβαρά τοξικά φαινόμενα.

Μια πρωτοποριακή θεραπεία στη διάθεση σας!
Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, διαθέτοντας τον κορυφαίο και πιστοποιημένο εξοπλισμό υπερθερμίας IRATHERM 1000 και CELSIUS 42, δίνει τη δυνατότητα ολοσωματικής και τοπική υπερθερμίας αντίστοιχα.

Τοπική Υπερθερμία

Η εστιασμένη αύξηση θερμοκρασίας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μίας δεσμίδας ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας και να τη διοχετεύει σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Αυξάνει τη θερμοκρασία στην περιοχή του όγκου κάνοντας τον έτσι πιο ευαίσθητο καθώς και την παροχή οξυγόνου περιμετρικά αυτού. Ενισχύει την απορρόφηση του χημειοθεραπευτικού υλικού και της ακτινοθεραπείας και την άμυνα του οργανισμού στα καρκινικά κύτταρα. Τέλος, αυξάνει τους ρυθμούς αποκατάστασης και βελτιώνει την ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Ολοσωματική Υπερθερμία

Η υπερθερμία σε ολόκληρο το σώμα χρησιμοποιείται για την φυσική ενίσχυση και την αφύπνιση του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού. Στην ουσία πρόκειται για την πρόκληση τεχνητού πυρετού χρησιμοποιώντας υπέρυθρη ακτινοβολία προσομοιώνοντας την ακτινοβολία του ήλιου για να θερμάνει το σώμα. Η θεραπευτική δράση της Ολοσωματικής υπερθερμίας οφείλεται στην αύξηση αιμάτωσης οργάνων και ιστών, την επιτάχυνση του μεταβολισμού, την ενεργοποίηση του ορμονικού και ανοσοποιητικού συστήματος, την αντιμετώπιση χρόνιων φλεγμονών, την αποβολή βαρέων μετάλλων και τη μείωση μυϊκών σπασμών.

Νέο φως στη μάχη κατά του καρκίνου!
Η υπερθερμία πραγματοποιείται με τη χρήση μικροκυμάτων, ραδιοσυχνοτήτων, υπερήχων, υπέρυθρης ακτινοβολίας. Εφαρμόζεται σε συνδυασμό με ακτινοθεραπεία η/και χημειοθεραπεία στις εξής περιπτώσεις:
• Επιφανειακοί όγκοι μέχρι 4 cm βάθος
• Υποτροπές σε επιφανειακούς λεμφαδένες και στο δέρμα
• Μελανώματα δερματικά
• Σαρκώματα μαλακών μορίων
• Εκτεταμένοι καρκίνοι πυέλου (ουροδόχος κύστη, γυναικολογικός καρκίνος)
• Μεταστατικοί καρκίνοι στο ήπαρ η στο περιτόναιο
• Πρωτοπαθείς όγκοι εγκεφάλου
• περιοχές με υποτροπή σε επανακτινοβόληση

Οι γνώσεις της επιστημονικής ομάδας του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και η πρακτική εμπειρία στη χρήση αυτής της μεθόδου θα σας βοηθήσουν να νιώσετε άμεσα τη σιγουριά και την άνεση που χρειάζεστε.

"Δώσε μου τη δύναμη να προκαλέσω πυρετό και θα σε θεραπεύσω όλες τις ασθένειες."
Παρμενίδης, Έλληνας φιλόσοφος (περίπου 520-455 π.Χ.)
Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU