Υπηρεσίες

Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία στο Παλλάδιον

Η λογοθεραπεία απευθύνεται σε άτομα με διαταραχές στην κατανόηση του λόγου, στην εκφορά του ή σε συνδυασμό και των δύο (πχ μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο). Ακόμη, συνίσταται σε ασθενείς με δυσφαγία (διαταραχές κατάποσης) και γνωσιακά ελλείμματα.

Αφού προηγηθεί μια προσεκτική αξιολόγηση σας κάθε περίπτωσης, ο λογοθεραπευτής κάνοντας χρήση διάφορων σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, προσπαθεί να βελτιώσει την επικοινωνία σας, στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στην λεκτική έκφραση. Γίνεται επανεκπαίδευση επίσης σε θέματα:

συνειρμού

μνήμης

προσοχής

συγκέντρωσης

Η λογοθεραπεία θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα

Η λογοθεραπεία θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα στο συνολικό πρόγραμμα θεραπείας σας, καθώς θα διευκολύνει την επικοινωνία σας και θα εξασφαλίσει την πιο ενεργή συμμετοχή σας στα υπόλοιπα θεραπευτικά προγράμματα.

Σας δίνουμε το «λόγο» μας…Εμπιστευτείτε μας!

Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι το μοναδικό κέντρο αποκατάστασης στην Ελλάδα, όπου εφαρμόζεται αξιολόγηση με τη μέθοδος των υπερήχων από το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό του τμήματος Λογοθεραπείας.

Η μέθοδος των υπερήχων βοηθά να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αποθεραπείας για κάθε θεραπευόμενο με σκοπό να υπάρχουν άμεσα και καλύτερα αποτελέσματα στην αποκατάσταση της σίτισης και της κατάποσης σε περιπτώσεις μυϊκής αδυναμίας έπειτα από εγκεφαλικό, αυτοάνοσα νοσήματα κ.α.

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU