Εξατομικευμένη Θεραπεία

Δίνουμε λύση στο πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί,
αντιμετωπίζοντας κάθε θεραπευόμενο σαν μοναδική και ξεχωριστή περίπτωση

8 χρόνια Παλλάδιον

0
Στρέμματα
0
Κλίνες
0
Υπηρεσίες

Γιατί να επιλέξετε το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ!

Όταν ο στόχος είναι να ανακτήσετε την ικανότητα και την ανεξαρτησία που χάσατε λόγω τραυματισμού ή ασθένειας, η σωστή επιλογή ποιότητας της φροντίδας και της αποκατάστασης είναι καθοριστικής σημασίας.

Η δύναμη του τόπου

​Ακολουθώντας τα παγκόσμια πρότυπα που θέλουν τις δομές υγείας μακριά από τα αστικά κέντρα, το «Παλλάδιον» προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια τοποθεσία ιδανική για θεραπευτικούς σκοπούς. Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου, συνολικής έκτασης 33 στρεμμάτων στην καρδιά της Πελοποννήσου, οι άριστες περιβαλλοντικές συνθήκες και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συμβάλλουν στην πορεία αποκατάστασης των ασθενών.

Image

Αποκατάσταση

Αποκατάσταση είναι το σύνολο των θεραπευτικών πράξεων που πραγματοποιούνται από την διεπιστημονική ομάδα αποκατάστασης, ώστε το άτομο να επανακτήσει τη μέγιστη λειτουργικότητα και αυτονομία και να επιστρέψει στο οικογενειακό, κοινωνικό και εργασιακό του περιβάλλον.

Δείτε Αναλυτικά
Image

Όταν το όραμα γίνεται πράξη!

Φιλοδοξία μας όταν δημιουργήσαμε το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ήταν να φτιάξουμε ένα χώρο σύγχρονο, ανθρώπινο, προσβάσιμο, με καινοτόμες και πρωτοποριακές θεραπείες και με εξαιρετική επιστημονική ομάδα.

Ιστορίες δύναμης και πίστης

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU