Κάταγμα Σπονδυλικής Στήλης

  • Article Number: 09

Εάν αντιμετωπίζετε κάταγμα της σπονδυλικής στήλης, η πρώτη κίνηση για την αποκατάστασή σας είναι να επισκεφθείτε το «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

Όποια ηλικία και να έχετε, όποια γενικότερη κατάσταση υγείας και αν έχετε, γνωρίζουμε πως το κάταγμα της σπονδυλικής στήλης μπορεί να είναι ένα τραύμα επικίνδυνο. Σύμπτωμά του δεν είναι μόνο ο πόνος. Η ποιότητα ζωής του ασθενούς τίθεται σε κίνδυνο. Στο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» βρισκόμαστε σε επαφή με τα σύγχρονα θαύματα της επιστήμης. Η διαρκής επαφή μας με τις ιατρικές καινοτομίες του εξωτερικού μας δίνουν την βεβαιότητα της πληρέστερης και συντομότερης αποκατάστασης. Σας περιμένουμε λοιπόν, για να διεκδικήσουμε μαζί την ποιότητα ζωής που αξίζετε!

Στην κατάρτιση του εξατομικευμένου προγράμματος αποκατάστασης λαμβάνουμε υπόψη:

  • Το ιστορικό του κάθε ασθενούς
  • Τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής του και τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης
  • Την ψυχολογική του κατάσταση
  • Κάθε μορφής ιδιαιτερότητες που μπορούν να εμφανιστούν κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της θεραπείας

Η ομάδα του «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στέκεται σύμμαχος από την πρώτη στιγμή στον άνθρωπο με κάταγμα σπονδυλικής στύλης, ενώ ταυτόχρονα ο στόχος είναι η βελτίωση της λειτουργικότητάς του.

 

6 ερωτήσεις για το κάταγμα της σπονδυλικής στήλης


01. Τι είναι το κάταγμα της σπονδυλικής στήλης;

Ο όρος «κάταγμα σπονδυλικής στήλης» περιγράφει γενικά την θραύση (σπάσιμο) των οστών (σπονδύλων) της σπονδυλικής στήλης. Τα κατάγματα αυτά δύναται να είναι συμπιεστικά, εκρηκτικά ή διαχωριστικού τύπου.

 
 
 
Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU