Επίσκεψη μαθητών 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Τρίπολης

Είκοσι πέντε μαθητές και δύο καθηγητές του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Τρίπολης επισκέφτηκαν την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ». Η επίσκεψη των μαθητών του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης ήταν εκπαιδευτική και σκοπό είχε οι αυριανοί επαγγελματίες υγείας να δουν από κοντά – και μάλιστα σε πραγματικές συνθήκες – μερικές από τις ειδικότητες του Τομέα τους ( Ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές κ.α. ).

Τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές ξενάγησαν στο Κέντρο στελέχη του Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ενώ τους μίλησε και η Πρόεδρος του ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη. Στο τέλος της επίσκεψης οι μαθητές έκαναν ερωτήσεις για τις διάφορες ειδικότητες που υπάρχουν στο Κέντρο και πήραν απαντήσεις από τους έμπειρους θεραπευτές του ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

Η φιλοξενία ολοκληρώθηκε με ευχές για τις πανελλαδικές εξετάσεις που πλησιάζουν αλλά και με γλυκίσματα που πρόσφερε σε όλους το προσωπικό του Κέντρου.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι αυτή η εκπαιδευτική επίσκεψη ήταν άκρως εποικοδομητική αφού οι μαθητές του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης σχημάτισαν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις διάφορες ειδικότητες που λειτουργούν σε ένα σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας όπως είναι το ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

Image
Image
Image
Image
Image
Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU