Μαζί βάζουμε τα πιο δύσκολα στοιχήματα και τα κερδίζουμε!

 
Μια ιδιαίτερα συγκινητική μέρα ήταν για όλους τους εργαζόμενους αλλά και την Διοίκηση του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Ο ασθενής μας, Κάσμι Λουάν, μετά από 2 χρόνια νοσηλείας στο Κέντρο μας πήρε εξιτήριο. Ο 42χρονος Κάσμι Λουάν, πέρασε τις πόρτες του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για πρώτη φορά στις 03/06/2014, μετά από μακρόχρονη νοσηλεία του στο Αττικό Νοσοκομείο με τραυματική υποσκληρίδιο αιμορραγία που οφειλόταν σε τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση του είχε χαρακτηριστεί από την αρχή κρίσιμη και η ζωή του επανειλημμένως τέθηκε σε κίνδυνο.
 
Όμως, από την πρώτη μέρα, η περίπτωση του Κάσμι Λουάν ήταν για όλους ένα στοίχημα, για τον ίδιο, για την οικογένεια του, για το προσωπικό και την Διοίκηση του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Κάθε μέρα, όλοι μαζί, καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο και να φτάσουμε μαζί, βήμα – βήμα, στην σημερινή ημέρα, που ο δικός μας πια Κάσμι Λουάν επιστρέφει στην καθημερινότητα του, στην οικογένεια του, στην ζωή του.
 
Ο αδερφός του, με ανάμεικτα συναισθήματα συγκίνησης και χαράς, δήλωσε «Ο αδερφός μου είχε την ατυχία να πάθει ένα τροχαίο ατύχημα, αλλά και την τύχη να έρθει σε ένα τέτοιο Κέντρο Αποκατάστασης. Όταν ήρθαμε στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, ο Κάσμι ήταν μισός άνθρωπος και δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτή τη μέρα και θα τον έβλεπα ξανά τόσο καλά. Η υποστήριξη που δεχτήκαμε από όλους είναι ανεκτίμητη. Μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της γλώσσας, επέτρεψαν στην μητέρα μου να είναι δίπλα στο παιδί της για να του δίνει δύναμη και σε κάθε δύσκολη στιγμή μας αντιμετώπισαν σαν οικογένεια. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαιτέρως στην Πρόεδρο κα. Καρνιαδάκη Κατερίνα, γιατί η δική της υποστήριξη και αρωγή ήταν καθοριστικής σημασίας. Ευχαριστώ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ!»
 
Εμείς ευχαριστούμε, όλους εσάς, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! Γιατί κάθε μέρα που ένας από σας επιστρέφει στην ζωή του, είναι μια χαρούμενη μέρα! Μαζί βάζουμε τα πιο δύσκολα στοιχήματα και τα κερδίζουμε, μαζί κάνουμε ένα βήμα μπροστά στην Αποκατάσταση! 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Μαζί βάζουμε τα πιο δύσκολα στοιχήματα και τα κερδίζουμε!