Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, στα πλαίσια των εγκαινίων της επίσημης συνεργασίας του με το μεγάλο Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΑΚΜΩΝ, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, την τελετή λήξης της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς του.

Στην τελετή λήξης παρέστησαν σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΑΚΜΩΝ, εκπαιδευτές της σχολής, γονείς, γνωστοί επιχειρηματίες της Αρκαδίας καθώς και Πρόεδροι επαγγελματικών φορέων της περιοχής. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν “Ο επαγγελματικός προσανατολισμός και τα επαγγέλματα του μέλλοντος”, καθώς σκοπός ήταν να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι για την σημασία της σωστής επιλογής επαγγέλματος και τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής, που λειτούργησε για πρώτη φορά φέτος στην Τρίπολη, είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν χειροποίητες δημιουργίες που προετοίμασαν και μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κέντρο, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συνεχίζει να πρωτοπορεί, δίνοντας την δυνατότητα σε σπουδαστές επαγγελμάτων υγείας καθώς και επαγγελμάτων σίτισης να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στους υπερσύγχρονους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους που διαθέτει.

Η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, κα. Καρνιαδάκη Κατερίνα δήλωσε σχετικά: «Η πρωτοβουλία αυτή του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ευελπιστώ να ενθαρρύνει ανάλογες δράσεις, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι η σύνδεση της Εκπαίδευσης με την Αγορά Εργασίας και την Επιχειρηματικότητα, είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία τον Πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΑΚΜΩΝ κ. Κωνσταντίνο Μπακιρτζή και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής όταν στην πορεία της επαγγελματικής μου δράσης συναντώ άτομα με τα οποία μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για πρόοδο και καινοτομία.»

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

 2ο km Tripoli-Tegea Ring Road,
22100 Tripoli

Why choose PALLADION!
Rehabiliation
Newsroom
Scientific Library
Data Protection Policy
Security Policy
Terms of use

NEWSLETTER
FOLLOW US